Élmények

Tantra

Másnap, 11 óra alvásból ébredtem megérzés alapján tudtam, hogy hozzád kell mennem az összes lehetőséget tekintve. És ezt most megerősítem, hogy jól döntöttem! Ami kifejezetten tetszik, hogy nem hétköznapi ember vagy, hanem egy tapasztalt, tudatos, bölcs nő, akit egyfolytában Istennőnek éreztem.

>> Tovább olvasok!

“Ez a rendkívüli élményt adó délután emlékeket hozott fel bennem. Helyére kerültek érzések, vágyott megélések, teljesebbé vált a magamról alkotott kép. Téged hordoztalak magamban és magamat látom benned. Gyönyörű vagy és minden érintésed egy-egy kaput nyitott meg bennem önmagam felé.

>> Tovább olvasok!

Watsu

“Minden embernek alapvető szükséglete, hogy dolgozzon a lelki épsége, és békéje megteremtésén. Különösen igaz ez a terapeutákra, akik a segítő szakmában dolgoznak, hiszen csak úgy tudnak hitelesen segíteni másokon, ha először a saját házuk táján sepregetnek, és a saját lelküket hozzák rendbe.”

>> Tovább olvasok!

“Tény, hogy utána nézhettem volna, hogy mégis, mire számítsak, de nem akartam, legyen meglepetés gondoltam, és az lett! Kedvenc Barátnémmal felkerekedtünk, irány a Gödi termál strand. Igaz már nincs nyár, de a nap délben kellemesen meleg volt, vizesen sem fáztunk, pláne nem a meleg vízben.”

>> Tovább olvasok!

Tudni kell rólam, hogy van bajom a vízzel. Abban érzem magam jól, ahol a lábam leér és a fejem kint van a vízből. Életemben egyszer ugrottam bele vízbe, amit megelőzött egy kb. fél órás „nem akarom” zokogás.

>> Tovább olvasok!