Tantra masszázs

„Számomra a szexualitás nem más, mint a testi egészség és a lelki gyarapodás legősibb forrása. A tantrikus filozófia hidat emel a test és a lélek, a szexualitás és a spiritualitás között. A tantra az érzékeket olyan képességgé fejleszti, amellyel a szexuális energia minden részlete felfogható, és felhasználható az egészség, spirituális gyarapodás és szellemi fejlődés megőrzésének, illetve fokozásának érdekében.” (Michaela Riedl)

Az érzéki tantra masszázs célja a szexuális energia aktivizálása, a kundalini felébresztése, és a teljes fizikai, energetikai, érzelmi testben való kiterjesztése. Alapja a medencében tárolt életenergia, ami szublimáció nélkül a két alsó csakrában reked, feszültséget generál, és az energiától való gyors megszabadulásra késztet.
Ezért nagyon fontos, hogy terápia szinten, több alkalommal megérezd az energiák áramlását, tudatosítsd azokat, hogy hosszú távon meg tudd tartani, a mindennapi életben elő tudd hívni magadból, így mélyítve az intimitásod. 

A lassú, finom érintések hatására tested érzékenyebbé válik, minden porcikád feltöltődik az élet alapját képező szexuális energiával, erotikusan töltött, vibráló állapotot eredményezve. A tantra masszázs során olyan testélményeket tapasztalhatsz meg, amik kioldják benned a régi, feldolgozatlan érzelmi traumákat, és a velük járó izomgörcsöket.
Felszabadul a tested, intenzívebben élheted meg az érzelmeidet, életedben újra helyet kaphat az öröm, a vágy és az extázis.  


Mikor érdemes tantra masszázst választani?

A tantra masszázs segít a saját, belső energiáink felfedezésében, tudatos megtartásában, és az abból való kiáramlásban. Hatására az életenergiánk megnő, az új ingereknek köszönhetően oldódnak a lelki és sokszor a fizikai gátlásaink is. Szeretettel várlak:

  • Ha egy intenzív önismereti útra vágysz, ahol felismerheted a határaidat, és a testi tapasztalások segítségével tudsz kilépni a szokásos viselkedési mintádból. Igazi komfortzónából való kiugrás!
  • Szeretnéd megtanulni emelni- szublimálni szexuális energiádat, és kiterjeszteni az egész testedben.
  • Ha vágysz a minőségi kapcsolódásra, intimitásod mélyítésére, tested érzékeinek-testtudatod kifinomítására, erősítésére. 
  • Amennyiben energiaszinted csökkenésével párhuzamosan a hangulatod is ingadozik, és ennek megoldására magadban keresed a megoldást.
  • Ha elő szeretnéd hívni magadból a szeretetteljes szexualitás gyógyító erejét, és él benned a vágy, hogy ezen az energián keresztül kapcsolódj másokkal.
  • Valamilyen szexuális elakadással, potenciazavarral, szorongással küzdesz, hiányt élsz meg intim kapcsolódásaid terén.
  • Kíváncsi vagy, mit rejt a tested, milyen érzés szabadon, és élvezettel megélni azt.
  • Ha a régi, dogmatikus, félelem alapú gondolkodásmódodat egy könnyű, szabad életérzésre alakítanád.


  Milyen a tantra masszázs?

  A tantra masszázs igaz, hogy a testre hat, de elsősorban lelki, és érzelmi élmény. Amikor belépsz hozzám a szobába, kellemes illatok, megnyugtató fények, halk zene, és energizáló színek fogadnak majd. Ezek segítségedre lesznek, hogy teljesen ellazulj, elengedd magad, és elvárások nélkül tudj kapcsolódni a saját testedhez. A megtartó, intim, biztonságos környezetben szerető figyelemmel, meleg masszázsolajjal simogatom a tested, finom, érzéki érintésekkel kapcsolódom hozzád, melyek segítik a teljes nyugalom átélését. 

   • Nő az önbizalmad, és az önbecsülésed.
   • A szublimáció hatására energiaszinted erősödik, stabilizálódik életenergiádat tudatosan tudod majd áramoltatni.
   • Könnyebben kapcsolódsz az emberekhez, és a saját testedhez, javul a testtudatod.
   • Magabiztosabb leszel a szexuális együttlétek során, az intim kapcsolódás közben megélt nyugalommal átszőtt jelenlétet a mindennapjaidba is könnyen átültetheted.


  Hogyan készüljek a tantra masszázsra?

  Fontos, hogy elegendő időt szánj erre az alkalomra, hiszen igaz, hogy a masszázs 90 perces, de a nálam eltöltött idő akár 2,5-3 óra is lehet.
  Előtte-utána van lehetőségünk beszélgetni, kapsz kendőt, és a zuhanyzáshoz is mindent biztosítok.

  A masszázs díja 40 ezer forint/alkalom.

 • Ha szeretnéd elsajátítani a tantra masszázs titkait, és új módon kényeztetni a párodat, akkor lehetőséged van az érzéki jóni és lingam masszázs elsajátítására. Ebben az esetben is ajánlott először eljönnöd egy tantrikus masszázsra, hogy a saját bőrödön tapasztalhasd a hagyományostól eltérő intim kapcsolódást, így könnyebb lesz megérezned a szeretetteljes érintés minőségét.
 • Az oktatás pároknak 50 ezer forint, ha egyedül jönnél, akkor a modell díja plusz 15 ezer forint. 
 
 •  
 •  
 •