Tantra Uncategorized

Tantra pillanatok

“Kinyitottál egy kaput! Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen befogadó lehet egy férfi…”

Zoli

“Ez a rendkívüli élményt adó délután emlékeket hozott fel bennem. Helyére kerültek érzések, vágyott megélések, teljesebbé vált a magamról alkotott kép. Téged hordoztalak magamban és magamat látom benned. Gyönyörű vagy és minden érintésed egy-egy kaput nyitott meg bennem önmagam felé. Örülök, hogy felismertelek és megélhettem veled ezeket a csodálatos pillanatokat. Azt a határtalan belső derűt, amit közvetítesz, minden érintésedben éreztem, ezt sugározta lényed teljessége. Maga vagy az áramlás, és magaddal sodorsz egy finom, bársonyos bizsergésként. Mintha egy nagy buborék lennék. Határtalan érzés és ez hozzáadódik a hétköznapjaim pillanataihoz, repítve engem előre. Hála érte…!”

Zsuzsa

 

“Hétfőn voltam nálad masszázson és mondtad, hogy írjam meg utána milyen tapasztalataim vannak, szóval: wow! 🙂

Magamban is próbálom értelmesen megfogalmazni, valahogy úgy érzem hogy ez egy tök új és nem várt irányt adott, ad és fog adni annak, ahogy megélem a szexualitást és az ahhoz kapcsolódó energiákat…

Úgyhogy várom a következő alkalmat és addig is folytatom a változások megfigyelését.”

András

“Először kíváncsian mentem Hajnihoz, férfi gondjaim megoldására. Nem tudtam mire számítsak, elvárások nélkül érkeztem. Aztán magam is meglepődtem, amikor egy hosszú, mély beszélgetéssel kezdtük a problémáim feloldását, már ekkor voltak felismeréseim. Aztán jött a masszázs, és életem egyik legjobb élményében volt részem. Nem csak az intimitás miatt. Hanem mert olyan szintű érintkezés és kapcsolódás érzésem volt, amire kevésszer emlékszem. Szóval ha habozol, ne tedd. Bízd rá magad Hajnira, a legjobbat akarja neked! És csak ez számít.”

Gábor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.