Tantra Uncategorized

Tantra pillanatok

“Természetesen van egy csomó hatása a veled való beszélgetésnek, és masszázsnak… 
Legfontosabb, hogy megismertem a határaimat.
Egyrészről abból a szempontból, hogy mi az, amit nem szeretek, mit nem akarok, és annak tudatosítása, hogy ezt bátran kifejezhetem, mert nem “kell” megtennem, tolerálnom…
Másrészről pedig kinyitotta a pozitív értelemben vett határaimat, hogy mire vágyom, és megmutatta annak lehetőségét, hogy ezt bátran kereshetem, mert lehetséges megélnem. Megmutatta azt is, hogy én is sokat tehetek azért, hogy ezeket a vágyakat megtapasztalhassam.
Segített határozottabban felvállalni magam.
Mindenképpen fontos önismereti pont volt az életemben, ami rendbe tette a jelenem és ezáltal új távlatokat nyitott a jövőmben.
Nagyon köszönöm Hajni! 

Ildi

 

Visszajelzés egy lingam masszázs oktatáson részt vett hölgytől:

“Köszönöm Hajni! Nagyon jó volt… Először meglepődött, mert mindig csak tárgyszerű dolgokat kapott. Én voltam az első, aki a lelkéig hatoltam az ajándékommal… még el is sírta magát… boldogság sugárzott belőle, meg sem bírt szólalni… A masszázs nagyon jól sikerült! Azt mondta, érezte az összekapcsolódásunkat, az energiát az érintésem, simogatásom hatására. Érezte a vágyat, a bizsergést minden porcikájában… így nem is fejeztem be teljesen a masszázst…:)

Köszönöm Neked, hogy bővítetted a tudásomat, mert így egy magasabb szintű, felejthetetlen élményben volt része mindkettőnknek…”

Juci

 

“Kinyitottál egy kaput! Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen befogadó lehet egy férfi…”

Zoli

 

“Ez a rendkívüli élményt adó délután emlékeket hozott fel bennem. Helyére kerültek érzések, vágyott megélések, teljesebbé vált a magamról alkotott kép. Téged hordoztalak magamban és magamat látom benned. Gyönyörű vagy és minden érintésed egy-egy kaput nyitott meg bennem önmagam felé. Örülök, hogy felismertelek és megélhettem veled ezeket a csodálatos pillanatokat. Azt a határtalan belső derűt, amit közvetítesz, minden érintésedben éreztem, ezt sugározta lényed teljessége. Maga vagy az áramlás, és magaddal sodorsz egy finom, bársonyos bizsergésként. Mintha egy nagy buborék lennék. Határtalan érzés és ez hozzáadódik a hétköznapjaim pillanataihoz, repítve engem előre. Hála érte…!”

Zsuzsa

 

“Hétfőn voltam nálad masszázson és mondtad, hogy írjam meg utána milyen tapasztalataim vannak, szóval: wow! 🙂

Magamban is próbálom értelmesen megfogalmazni, valahogy úgy érzem, hogy ez egy tök új és nem várt irányt adott, ad és fog adni annak, ahogy megélem a szexualitást és az ahhoz kapcsolódó energiákat…

Úgyhogy várom a következő alkalmat és addig is folytatom a változások megfigyelését.”

András

 

“Először kíváncsian mentem Hajnihoz, férfi gondjaim megoldására. Nem tudtam mire számítsak, elvárások nélkül érkeztem. Aztán magam is meglepődtem, amikor egy hosszú, mély beszélgetéssel kezdtük a problémáim feloldását, már ekkor voltak felismeréseim. Aztán jött a masszázs, és életem egyik legjobb élményében volt részem. Nem csak az intimitás miatt. Hanem mert olyan szintű érintkezés és kapcsolódás érzésem volt, amire kevésszer emlékszem. Szóval ha habozol, ne tedd. Bízd rá magad Hajnira, a legjobbat akarja neked! És csak ez számít.”

Gábor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.